BİZDEN HABERLER
Aromsa hakkında çıkan en son haberleri incelemek için
lütfen aşağıda yer alan haber başlıklarına tıklayınız.
Aromsa Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak, çalışanlarının kültürel çeşitliliğini ve şirketin aroma zenginliğini bir araya getirerek kapsamlı bir e-kitap oluşturdu.
OCAK 2025HABERİ İNCELE
Ar-Ge merkezlerinin ekonomik kalkınmadaki etkisi de yadsınamaz derecede büyüktür. Yenilikçi projeler sayesinde yerli üretim artarken, ithalata olan bağımlılık azalmaktadır.
OCAK 2025HABERİ İNCELE
Hedef Odaklı Sağlıktan Geleneğin Dönüşümüne, Yapay Zekâdan Mood Düzenleyici Gıdalara 2025’in Öne Çıkan Trendleri.
ARALIK 2024HABERİ İNCELE
Tatlı, tuzlu, acı ve ekşi tatlar, uzun yıllardır damağımızın aşina olduğu temel tatlar arasında yer alıyor. Ancak günümüzde “beşinci tat” olarak tanımlanan umaminin bu konumu kazanması hiç de kolay olmadı.
ARALIK 2024HABERİ İNCELE
Son yıllarda yeni ürün lansmanlarında, fonksiyonel faydalar ile ilgili iddialarda büyük artış yaşandığını görmekteyiz. Fonksiyonel iddialarla sunulan ürünler, ilave besleyicilik ya da fizyolojik ek faydalar sağlamayı amaçlıyor.
KASIM 2024HABERİ İNCELE
Yeni jenerasyonlar dijital dünyanın yerlileri olarak ana dil seviyesinde dijital dili kullanırken önceki jenerasyonlar ancak dijital dünyaya göç etmiş ve sonradan öğrendiği ikinci dil seviyesinde dijitalleşebiliyor.
EKİM 2024HABERİ İNCELE
Aromsa’nın da ana sponsorlarından biri olduğu etkinlik Fedima üyeleri ve daha geniş fırıncılık sektörü ağını bir araya getirerek sektördeki değişimi masaya yatırdı.
EKİM 2024HABERİ İNCELE
Aromsa, Meyve Suyu Endüstrisi Derneği (MEYED) tarafından düzenlenen ve sektörün uluslararası nitelikte en önemli yıllık buluşması olan uluslararası 13. Juiceful Istanbul Summit’e bu yıl da ana sponsor oldu.
EKİM 2024HABERİ İNCELE
Aromsa, Wastespresso iş birliğiyle kahve atıklarını değerlendirerek çevreye katkıda bulunuyor. Bu iş birliği, kahve atıklarının geri dönüşümünü sağlayarak doğaya ve insana saygılı bir üretim sürecini destekliyor.
EYLÜL 2024HABERİ İNCELE
Yağlar, mutfakta hem lezzet katmak hem de yemekleri pişirmek için yaygın olarak kullanılır ve bu yağlar çeşitli tatlarla zenginleştirilebilir. Son yıllarda, aromalı yağlara olan talep artmış ve farklı tat profilleri popülerlik kazanmıştır.
AĞUSTOS 2024HABERİ İNCELE
Buzlu kahveler ilk zamanlarda sıcak mevsimler için soğuk bir içecek alternatifi olarak karşımıza çıkmaktaydı. Günümüzde ise bu içecek artık yıl boyunca birçok kahve tüketicisinin olmazsa olmazı haline gelmiştir.
AĞUSTOS 2024HABERİ İNCELE
Önemli kakao üretim bölgelerindeki seller, Batı Afrika'daki El Nino kuraklığı hammadde maliyetlerinin artmasına ve dolayısıyla çikolata fiyatlarının rekor seviyeye yükselmesine neden oldu.
AĞUSTOS 2024HABERİ İNCELE
Su, temel bir yaşam kaynağı olmanın ötesinde, günümüzde çeşitli sağlık ve yaşam tarzı trendlerinin de merkezinde yer alıyor.
TEMMUZ 2024HABERİ İNCELE
Günümüzde dondurma her yaş grubuna hitap edecek çeşitli aromalar ve fonksiyonel nitelikler ile farklılaştırılarak karşımıza çıkmaktadır.
TEMMUZ 2024HABERİ İNCELE
2021 yılında sanat ve kültür camiasına merhaba diyen Aromsa Genç Oda Orkestrası’nın 2023-2024 sezonu boyunca gerçekleştirdiği konser serileri, klasik müzik müdavimlerinden tam not alıyor.
HAZİRAN 2024HABERİ İNCELE
Aromsa, İKSV tarafından bu sene 52.’si düzenlenen İstanbul Müzik Festivali’nin 21 Mayıs akşamı gerçekleşen açılış konserine, “Yüksek Katkıda Bulunan Gösteri Sponsoru” olarak destek verdi.
HAZİRAN 2024HABERİ İNCELE
Dondurma, dünya çapında sevilen ve tüm yaş gruplarına hitap eden bir tatlıdır. Tüketici trendleri doğrultusunda dondurma kategorisi ürün yelpazesini her geçen gün genişletmektedir.
HAZİRAN 2024HABERİ İNCELE
İçecek endüstrisi, artan çevresel kaygılara ve sürdürülebilir ürünlere yönelik tüketici talebine yanıt olarak önemli bir dönüşümle sürdürülebilirlik uygulamalarını benimsediğini göstermektedir.
MAYIS 2024HABERİ İNCELE
Ar-Ge Merkezimiz, yenilikçi çözümler ve aroma sanayindeki ileri teknolojiler üzerine odaklanarak öne çıkmaktadır.
MAYIS 2024HABERİ İNCELE
Gıda Endüstrisi döngüsel ekonominin teşvik edildiği önemli alanlardan biridir. Süt ve süt ürünleri de bu alanda öne çıkan bir gıda kategorisidir.
NİSAN 2024HABERİ İNCELE
Herhangi bir sektör/üretimden çıkan atığın ileri dönüşümü amacıyla başka bir sektör/üretim için girdi olarak kullanımıdır. Böylece sürdürülebilir üretim ve ekonomiye katkı sağlanmış olur.
NİSAN 2024HABERİ İNCELE
İş insanı, kimya mühendisi Murat Yasa'nın Kırmızı Tuğlalar adlı öz yaşam öyküsü, başlıca yedi bölümden oluşuyor. Yazar, kitabın ilk iki bölümünde aile kökenlerini ve gördüğü eğitimi, üçüncü bölümde meslek yaşamının ilk yıllarını anlatmaktadır.
MART 2024HABERİ İNCELE
Aromsa olarak, Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’ndan biri olan toplumsal cinsiyet eşitliğine önem veriyor; kadın istihdamını teşvik eden politikalar izliyor ve karar alma mekanizmalarında kadınların yer almasını destekliyoruz.
MART 2024HABERİ İNCELE
Şekerleme, birçok alt kategorisiyle global perakende pazarında yaklaşık 69 milyar $’lık bir paya sahip. Kategorinin geleceğini belirleyecek trendler şu başlıklar altında toplanabilir.
MART 2024HABERİ İNCELE
Su, en geleneksel haliyle sadece canlılığı sürdürmenin ön koşulu olarak değerlendiriliyor. Ancak son yıllarda fonksiyonel içecek kategorisinin tamamlayıcısı değil odağına koyduğu bir öğe haline geldi, sıvı alımı hidrasyon tanımıyla başlı başına bir iddia olarak karşımıza çıkıyor.
ŞUBAT 2024HABERİ İNCELE
Peki biz bu Yapay Zeka ile ne yapacağız? Bu soruya 2024 Dünya Ekonomik Forumu’ndaki Yapay Zeka (AI) ile ilgili oturumlardan çıkarımlarla cevap arayacağız.
ŞUBAT 2024HABERİ İNCELE
Kendi kendini yöneten Aromsa sosyal kulüplerimiz yıllık faaliyet planları kapsamında; tiyatro, fotoğrafçılık, gezi, müzik ve kitap okuma gibi birçok etkinlik düzenlenmekte.
OCAK 2024HABERİ İNCELE
Yatırımlarımız geleceğin gıdaları, sanayimizle ilgili yeni hammaddelerin ve üretim metotlarının geliştirilmesi, çalışma arkadaşlarımızın iş ve iç huzurlarının sağlanması, dış pazarlara daha çok önem vermek üzerine olacak.
OCAK 2024HABERİ İNCELE
Süt ve sütlü ürünler kategorisi son yıllarda inovatif yaklaşımlar ve yenilikçi deneyimler ile karşımıza çıkmakta. Bu yıl çiçekler ve baharatlar ile zenginleştirilmiş ürünleri raflarda daha çok görmeyi bekliyoruz.
OCAK 2024HABERİ İNCELE
Baharat kelimesinin İngilizcesi olan “Spice” sözcüğü Latince “species” kelimesinden türemiş ve bir maddenin diğer ticareti yapılan maddelere göre olan değerini belirtmek için kullanılmıştır. .
ARALIK 2023HABERİ İNCELE
EFQM Modeline göre bu yıl Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü’nü 650 puanı geçerek almaya hak kazanan Aromsa, 2019 yılında aldığı Türkiye Mükemmelik Ödülü’nün üzerine çıkarak Büyük Ödüle hak kazanmış oldu.
ARALIK 2023HABERİ İNCELE
5 Aralık Salı günü gerçekleştirdiğimiz “Tuzlu Ürünlerde Yenilikçi Yaklaşımlar ve Tadım Etkinliği”nde, iş ortaklarımız gün boyu lezzetli bir tadım deneyimi yaşadılar.
ARALIK 2023HABERİ İNCELE
28-30 Kasım tarihlerinde Almanya'nın Frankfurt şehrinde gerçekleşen Food Ingredients Europe Fuarı’nda Aromsa olarak biz de katılımcılar arasındaydık.
ARALIK 2023HABERİ İNCELE
2022 yılı gıda sektöründe Ar-Ge’ye en fazla harcama yapan şirketler arasında geçen seneye göre bir sıra daha yükselerek 2. olduk.
KASIM 2023HABERİ İNCELE
Gulfood Manufacturing 2023 Fuarı’ndaki Aromsa standında bu yıl da lezzet vardı.
KASIM 2023HABERİ İNCELE
Atıştırmalık ürün kategorilerine yeni ürün geliştirirken kullanılan en önemli konumlandırmalardan biri olan “Indulgent” tanımı her geçen gün değişip dönüşüyor.
KASIM 2023HABERİ İNCELE
Gıda kalite kontrolü sadece gıda zehirlenmelerinin oluşmasını engellemekle kalmaz, aynı zamanda tüketici memnuniyetini, marka itibarını ve şirket sonuçlarını da doğrudan etkiler.
EKİM 2023HABERİ İNCELE
Bu bölümde ChatGPT’nin yanıtlarının kalitesini artırmanın yollarına değineceğiz.
EKİM 2023HABERİ İNCELE
Aromsa, Sürdürülebilirlik Akademisi ve TÜGİS iş birliğinde, T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı destekleriyle, bu yıl 9.’su düzenlenen Sürdürülebilir Gıda Zirvesi’ne bu yıl da ana sponsor oldu.
EKİM 2023HABERİ İNCELE
Yapay zeka uygulaması olan ChatGPT’ye aromalar ve gıda sektörü hakkında sormaya devam ettik ve bakın ne cevaplar aldık.
EYLÜL 2023HABERİ İNCELE
Aromsa, Meyve Suyu Endüstrisi Derneği (MEYED) tarafından düzenlenen ve sektörün uluslararası nitelikte en önemli yıllık buluşması olan uluslararası Juiceful Istanbul Summit’e bu yıl da ana sponsor oldu.
EYLÜL 2023HABERİ İNCELE
Vücudumuzun yağ tüketmeye ihtiyacı vardır, çünkü yağlar birçok önemli işlevi yerine getirir. Sağlıklı bir yaşam için birçok yağ türlerini diyetimizde bulundurmalıyız.
AĞUSTOS 2023HABERİ İNCELE
Ürün geliştirme, konumlandırma, kategori yönetimi gibi konularda da yenilikçi firmaların bazıları alt yapılarını oluşturma aşamasındayken bazıları da süreçlerine yapay zeka algoritmalarını çoktan adapte etti bile.
AĞUSTOS 2023HABERİ İNCELE
Tuzlu atıştırmalıklara çoğu zaman stresli zamanlarda yöneliriz. Tabi ki bunun bilimsel bir nedeni var. Tuzlu atıştırmalıklar aslında vücudunuzun stres seviyesini düşürmesine yardımcı olur.
AĞUSTOS 2023HABERİ İNCELE
Aromsa bu yıl TAİDER’in 6’ncısını gerçekleştirdiği Kuzey Yıldızı Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Programı’nda hem Büyük Ödülün sahibi oldu hem “çalışanlar” kategorisinin birinciliğini kazandı.
AĞUSTOS 2023HABERİ İNCELE
Doğa ve sağlık, günümüzün ve muhtemelen önümüzdeki yılların trendi haline geldikçe bütün içecek segmentlerinde insanların beklentilerinin sonuçlarını daha fazla görmeye başladık.
TEMMUZ 2023HABERİ İNCELE
Aromsa Genel Müdürü Murat Yasa’nın hayatı, tecrübeleri ve azmiyle geçmişinden bugüne tarihi kronoloji içerisinde geçen, bize değerleri koruyarak da başarıya ulaşılabileceğini gösteren hikayesi Kırmızı Tuğlalar kitabında...
TEMMUZ 2023HABERİ İNCELE
Tüketicilerde oluşan farkındalıkla birlikte, içeriğinde hormon, GDO ve sentetik yapıların yer almadığı ürünlere olan ilgi gitgide artıyor.
TEMMUZ 2023HABERİ İNCELE
İhracatın Yıldızları Ödül Töreninde Lezzet Kimyasalları kategorisinde 3.’lük ödülüne layık görüldük.
HAZİRAN 2023HABERİ İNCELE
Kahve kış aylarında, sıcak içimiyle içimizi ısıtırken, yaz aylarında ise serinletici ve ferahlatan etkisi ile karşımıza çıkmaktadır.
HAZİRAN 2023HABERİ İNCELE
Dondurma, kategorisinde en sevilen tat profillerinden olma özelliğini koruyor. Nedenini aslında hepimiz biliyoruz. Dondurma kendimizi iyi hissetmemizi sağlıyor, yaz aylarında bizi serinletiyor.
HAZİRAN 2023HABERİ İNCELE
İnovatif yaklaşımlarımız, ilham veren aroma uygulamalarımızla Djazagro 2023 Fuarı’nda yer aldık.
HAZİRAN 2023HABERİ İNCELE
2. Kuşak Temsilcimiz Melis Yasa Aytaman Women in Life Etkinliği’nde konuştu.
HAZİRAN 2023HABERİ İNCELE
Aromsa, bu sene 6.’sı düzenlenen Taider Kuzey Yıldızı Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Programı’nın 13 Nisan’da gerçekleşen ödül töreninde, 2 ödül birden kazandı.
MAYIS 2023HABERİ İNCELE
Son yıllarda gıda endüstrisi, meyve suları da dahil olmak üzere başta sağlık olmak üzere çeşitli fonksiyonel fayda iddiaları sunan gıdaların geliştirilmesine olan ilgisini artırmıştır.
MAYIS 2023HABERİ İNCELE
Aromsa Genel Müdürü Murat Yasa, zorlu yollardan başarıya giden yaşam öyküsünü ve Aromsa’nın zirve yolculuğunu “Kırmızı Tuğlalar” isimli otobiyografi kitabında kaleme aldı.
MAYIS 2023HABERİ İNCELE
Dünya genelinde organik ve doğal vurgusu yapılan bitkisel ürünler ile zenginleştirilmiş et ürünleri ve geleneksel tadı vurgulayan et ürünleri artış trendi göstermiştir.
MAYIS 2023HABERİ İNCELE
Happy Place to Work - Türkiye'nin En Mutlu İşyerleri 2023 araştırmasında “Gıda Aromaları” sektöründe “Türkiye’nin En Mutlu İş Yeri” ödülünün sahibi olduk.
MAYIS 2023HABERİ İNCELE
Aromsa Yönetim Kurulu Üyesi ve İkinci Kuşak Temsilcisi Melis Yasa Aytaman, Ekonomist Dergisi'nde fonksiyonel gıda aromaları hakkında gelişmeleri paylaştı.
MAYIS 2023HABERİ İNCELE
Aromsa Genel Müdürü Murat Yasa, zorlu yollardan başarıya giden yaşam öyküsünü ve Aromsa’nın zirve yolculuğunu “Kırmızı Tuğlalar” isimli otobiyografi kitabında kaleme aldı.
NİSAN 2023HABERİ İNCELE
Günümüzde her ne kadar hijyen konusunda bilgi seviyesi göreceli yükselmiş olsa da, doğal kaynaklarda yaşanan sorunlar nedeniyle en temel hijyen ihtiyaçlarına erişimde güçlükler olabilmektedir.
NİSAN 2023HABERİ İNCELE
Peynir hem beslenme alışkanlığımızda önemli bir yeri olması, hem de yüksek besleyicilik değerine sahip olması nedenleri ile tüketimi yüksek olan bir kategoridir.
NİSAN 2023HABERİ İNCELE
Aromsa Genel Müdürü Murat Yasa, yaşam öyküsünü ve Aromsa’nın zirve yolculuğunu “Kırmızı Tuğlalar” isimli kitabında kaleme aldı.
NİSAN 2023HABERİ İNCELE
TAİDER Kuzey Yıldızı Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Programı’nda Büyük Ödül ile onurlandırıldık.
NİSAN 2023HABERİ İNCELE
Hangi tür içeceği konu edersek edelim öncelikli vurgu ve temel fayda unsuru, hidrasyon terimi olacaktır.
MART 2023HABERİ İNCELE
Çikolata kategorisinde öne çıkan konular arasında “keyif ve haz” her zaman ilk sırada.
MART 2023HABERİ İNCELE
Yapılan araştırmalar gösteriyor ki tükettiğimiz ürünler zihinsel ve ruhsal sağlığımızı doğrudan etkiliyor.
ŞUBAT 2023HABERİ İNCELE
Çevre duyarlılığı ve sürdürülebilirlik bilinci her geçen gün artan bir ilgi görecektir.
ŞUBAT 2023HABERİ İNCELE
Dünyada şeker vergilerinin tüketicilerin satın alma tercihleri üzerinde yaptığı değişimler.
ŞUBAT 2023HABERİ İNCELE
Bitki bazlı ürünlere yönelim son yıllarda hızlı bir şekilde artış göstermektedir.
OCAK 2023HABERİ İNCELE
15. Sektörel Performans Değerlendirme Ödülleri'nde "Büyük Ölçekli İşletme Ödülü" aldık.
ARALIK 2022HABERİ İNCELE
Baharatları aroma verici özellikleri açısından bu denli eşsiz kılan bileşenler nelerdir?
ARALIK 2022HABERİ İNCELE
Tüketicilerin doğal ve sade içerik talepleri temiz etiket kavramıyla karşılık buluyor.
ARALIK 2022HABERİ İNCELE
Aromsa, 8.’si düzenlenen Sürdürülebilir Gıda Zirvesi’ne bu yıl da ana sponsor oldu.
KASIM 2022HABERİ İNCELE
Aromsa, sektörün en önemli yıllık buluşması Juiceful Istanbul Summit’e ana sponsor oldu
KASIM 2022HABERİ İNCELE
Gıda ürünlerinin güvenliği, insan sağlığı için öncelikli konuların başında gelir.
EKİM 2022HABERİ İNCELE
Şekerleme Sektöründe Yeni Trendler ve Fonksiyonel Çözümler Semineri'ne sponsor olduk.
EKİM 2022HABERİ İNCELE
Tüketiciler artık kendilerine benzersiz deneyimler sunan ürünleri tercih ediyor.
EKİM 2022HABERİ İNCELE
Cihat Aşkın’ın sanat yönetmenliği ve çalıştırıcılığında sanat hayatına devam eden “İstanbul Genç Oda Orkestrası”nın destekçisi olduk.
EKİM 2022HABERİ İNCELE
Avrupa Aroma ve Esans Üreticileri Derneği Genel Kurulu 30 Eylül 2022 Cuma günü gerçekleşti.
EYLÜL 2022HABERİ İNCELE
Aromsa, 2021 Ar-Ge harcaması en yüksek gıda şirketleri arasında 3. sırada yer aldı.
TEMMUZ 2022HABERİ İNCELE
Dondurma, yeterli ve dengeli beslenme için tercih edilebilirliği yüksek bir ürün grubudur.
HAZİRAN 2022HABERİ İNCELE
Sürdürülebilirlik ve Ar-Ge, geleceği şekillendirecek faktörler arasında yer alıyor.
HAZİRAN 2022HABERİ İNCELE
Pandemi; yiyecek - içecek tercihlerimize kadar her alanda bakış açımızı yeniden şekillendirdi.
HAZİRAN 2022HABERİ İNCELE
Pandemi süreci ile birlikte bağışıklık sistemini güçlendiren gıdalara olan ilgi artmıştır.
MAYIS 2022HABERİ İNCELE
Aromsa Genel Müdürü Murat Yasa ile yurt dışı yatırımlarını ve yol haritalarını konuştuk.
MAYIS 2022HABERİ İNCELE
2021 yılında da sektörümüzde İKMİB İhracatın Yıldızları Ödülünü almaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz.
MART 2022HABERİ İNCELE
Gulfood Manufacturing 2022 Fuarı’ndaki Aromsa standında bu yıl da lezzet vardı.
MART 2022HABERİ İNCELE
Nörobilim, nöronların ve nöral devrelerin temel özelliklerini anlamayı hedefleyen bir bilim dalı.
MART 2022HABERİ İNCELE
Bitki bazlı süt ürünleri, bazı tüketiciler için önemli bir besin grubu haline geldi.
OCAK 2022HABERİ İNCELE
Aromsa Tedarik Zinciri Güçlendirme Programı 24 Kasım 2021 Çarşamba günü başlıyor.
EKİM 2021HABERİ İNCELE
Aromsa, Toplam Kalite Yönetiminde, EFQM Modeli'nin gerekliliklerini yerine getirmektedir.
EYLÜL 2021HABERİ İNCELE
Pandemi sebebi ile uygulanan karantinalar evde yemek pişirme alışkanlığını artırdı.
AĞUSTOS 2021HABERİ İNCELE
Gıda maddelerinin ambalajlanması; gıdanın tüketiciye güvenilir şekilde ulaşmasını sağlar.
AĞUSTOS 2021HABERİ İNCELE
Aromsa, Turkishtime Türkiye tarafından düzenlenen 2020 yılı “Ar-Ge 250, Türkiye’nin...
TEMMUZ 2021HABERİ İNCELE
Bir içeceğin vaat ettikleri içecek tercihini belirleyen bir unsur haline gelmiştir.
TEMMUZ 2021HABERİ İNCELE
COVİD-19 salgınının, insanların beslenme alışkanlıkları üzerinde önemli etkileri olmuştur.
TEMMUZ 2021HABERİ İNCELE
Süt ve süt ürünleri, sağlık ve besleyici özellikler açısından önemli bir kategoridir.
TEMMUZ 2021HABERİ İNCELE
Güvenli gıdaya erişim ve insan sağlığına olan etkileri tartışma gerektirmeyen bir konudur.
MAYIS 2021HABERİ İNCELE
Aromsa Yönetim Kurulu Üyesi Melis Yasa Aytaman, 2021 gıda sektörünü değerlendirdi.
NİSAN 2021HABERİ İNCELE
Dondurma kategorisi inovatif ürünler ile kendini sürekli yenileyen bir kategoridir.
TEMMUZ 2020HABERİ İNCELE
İçeceklerde ürün içerikleri önümüzdeki on yıl içinde gelişmeye devam edecek.
MAYIS 2020HABERİ İNCELE
Sağlıklı ve güvenli ambalajlarda sunulan güvenli gıdalar tüketicilerin ilk tercihi.
MAYIS 2020HABERİ İNCELE
Aromsa, LEED (Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik) ile ödüllendirilmiştir.
ŞUBAT 2020HABERİ İNCELE
Başarılı biçimde yönetilen ve kaliteyi içselleştirmiş kurumlara verilen, iş dünyasında
KASIM 2019HABERİ İNCELE
Latince ismi Camellia sinensis olan ve bir asırlık ömre sahip bulunan çay bitkisi
KASIM 2019HABERİ İNCELE
Atıştırmalık sektöründeki global trendlerin oluşumunda Avrupa ve Amerika sürücü
KASIM 2019HABERİ İNCELE
Gıda sektöründe en çok kullanılan sıvı yağlar zeytinyağı, ayçiçek yağı, mısır ve
AĞUSTOS 2019HABERİ İNCELE
Havaların ısınması ile birlikte iç ısıtan sıcak içeceklerden soğuk içeceklere
AĞUSTOS 2019HABERİ İNCELE
Tüm yiyecek sektörü, bir kategorideki trendin bir başka kategoriyi etkilediği, kategoriler arası
MAYIS 2019HABERİ İNCELE
Aglomerasyon biz mühendislerin keşfettiği bir proses değildir. Bu proses diğer canlılar
MAYIS 2019HABERİ İNCELE
Gıda, insan hayatı için gerekli olan en önemli bileşenlerden birini oluşturmaktadır
NİSAN 2019HABERİ İNCELE
Türkiye’nin aroma ve sos üretiminde lider şirketi olan ve aynı zamanda dünyanın
NİSAN 2019HABERİ İNCELE
Dünya’da 165 milyar dolar olan şekerleme pazarının önümüzdeki 5 sene içinde
NİSAN 2019HABERİ İNCELE
Hızlı ve yoğun yaşam tarzımız, beslenme alışkanlıklarımızı değiştirmekte, bu durum
MART 2019HABERİ İNCELE
Başlıca ürünler süt, yoğurt ve peynirdir ve genellikle inek sütü kullanılır.
OCAK 2019HABERİ İNCELE
21-23 Eylül 2018 tarihleri arasında Almanya’nın Dortmund şehrinde düzenlenen
EYLÜL 2018HABERİ İNCELE
Takviye edici gıdalar ve içecekler, günümüz şartlarında normal beslenmeyi takviye etmek, daha enerjik hissetmek
EYLÜL 2018HABERİ İNCELE
Artan dünya nüfusu ile birlikte, beslenme, gıdanın adil dağılımı, yüksek gıda israfı, güvenli su kaynağının azlığı
EYLÜL 2018HABERİ İNCELE
Milkshake ve smoothie, sütü ve meyveleri daha eğlenceli bir şekilde tüketmek için tercih edilen son yıllarda oldukça
EYLÜL 2018HABERİ İNCELE
Tüketicilerin bilinçlenmesi, sağlıklı ve temiz etiketli ürünlere olan talebin artması, çikolata ve şekerleme sektöründe
AĞUSTOS 2018HABERİ İNCELE
Dünya gıda sektörü, nüfusun ve buna bağlı olarak gıda talebinin artışı ile büyümeye devam etmektedir. Gıda üretimi
AĞUSTOS 2018HABERİ İNCELE
Tarih boyunca insanoğlu, kendini ve çevresini geliştirmek için sürekli bir arayış içindedir. Bu arayış
AĞUSTOS 2018HABERİ İNCELE
14 Temmuz 2018’de Aromsa Gezi Kulübü'nün düzenlediği doğa yürüyüşünde çalışanlarımız Erikli Yaylası’nda
TEMMUZ 2018HABERİ İNCELE
Su, protein, karbonhidrat, vitamin ve mineraller gibi yağlar da vücudumuzun gereksinimi olan temel besin öğelerinden
TEMMUZ 2018HABERİ İNCELE
Su, yaşamın sürdürülebilmesi için vücuda alınması zorunlu olan bir maddedir. İçecekler canlıların
TEMMUZ 2018HABERİ İNCELE
Dondurma, sütün çeşitli ilaveler ile zenginleştirilerek hazırlanması ve dondurulmasıyla elde edilen bir süt
HAZİRAN 2018HABERİ İNCELE
Türkiye ekonomisinin önemli bir parçası olan gıda ve içecek sektörü, tüm üretimin %20’sini oluşturmaktadır. Türkiye nüfusunun
HAZİRAN 2018HABERİ İNCELE
4 Mayıs 2018 tarihinde Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’de Çağdaş Kimya ile birlikte
MAYIS 2018HABERİ İNCELE
Günümüzün aktif ve modern yaşam tarzı, tüketicilerin beslenme alışkanlıklarının hızla değişmesine
MAYIS 2018HABERİ İNCELE
Günümüzde hızla değişen beslenme ihtiyaçları gıda taleplerinin de çeşitlenmesine neden olmaktadır. Artık tüketiciler
NİSAN 2018HABERİ İNCELE
Gelişen teknolojik koşullar ve tüketicilerin alternatif arayışı, üreticileri süt ve sütlü ürünlerde
NİSAN 2018HABERİ İNCELE
Aromsa A.Ş. Tatlı Ar-ge Müdürü Melis Ayabakan’dan, şirket olarak fırıncılık ürünleri ve pastacılık sektörüne yönelik
ŞUBAT 2018HABERİ İNCELE
Aromsa’nın sahibi Murat Yasa, ofisini, hikayesini bana ve sizlere açtı, paylaştı. Şimdi gelin, 1950 yılında başlayan tecrübe, onur ve başarı dolu bir hayatın hikayesine konuk olalım.
TEMMUZ 2015HABERİ İNCELE